Inspirer og bli inspirert!

torsdag 26. august 2010

Heklet halsbånd til hund

Tinemor har strikke og heklerdilla. Er ikke disse heklede hunde-halsbåndene fine da? Tine hekler halsbånd på bestilling til små hunder. Så har du en fin liten "voffs" som kan bli enda finere, besøk Tinemors blogg.

søndag 22. august 2010

Velkommen til nye medlemmer!


Kreative, fargerike, iderike medlemmer strømmer på med masse ny inspirasjon! Velkommen alle sammen! Har dere laget noe eller tatt bilde av noe kan inspirasjon? Send det gjerne inn til Kreative Kvinner. 

Over et bilde tatt av vårt nye medlem Monica fra Moccas Husblogg. Vakkert med blomster i en gammeldags vannkanne...  

mandag 16. august 2010

Finfine kort

I Kruspersilleriet er hun flink med saks og papir. Ble ikke kortene vakre med dekorativt papir fra Tilda og små roser på. Min venninne har bursdag i dag og jeg ble inspirert til å lage et hjemmelaget bursdagskort til henne.


onsdag 11. august 2010

Hva skal vi ha til middag i dag?

Le Parfait! Jeg må atter en gang få minne dere på denne fargerike kokeboken på nett. Jeg blir så inspirert av de vakre bildene. Hvis du sliter med middags-tips for dagen er dette min anbefaling. 


Ny Inspirasjon!


    

Hei alle kreative venner der ute! Ferien er over, batteriene er ladet og hodet er fylt med ny inspirasjon. Sommeren fortsetter og skal nytes helt til høstløvet faller.

Jeg vil tipse dere om en nettside som har flust av fine fonter. Den heter My Fonts. Er du på jakt etter nye skrifttyper er dette siden å besøke: www.myfonts.com

Send inn kreative ideer, bilder og inspirasjon til Kreative Kvinner da vel!