Inspirer og bli inspirert!

søndag 27. juni 2010

Le Parfait

Jeg har oppdaget en inspirerende side for deg som er glad i mat. Le Parfait er et svensk mat-magasin på nett som har blitt veldig populært. Det er så mange fargerike og flotte bilder på denne siden. Ta deg tid til å bla igjennom magasinet... det er en fryd for øyet! God apetitt! 


onsdag 23. juni 2010

Cilles hjerter

God morgen alle kreative hoder der ute! Her er dagens flotteste grytekluter! De har Cille fra Strikkeglede & Smykkefryd heklet fram av fargerikt bomullsgarn. Jeg fikk lyst til å finne frem heklenåla med det samme...

fredag 18. juni 2010

Koko-veggur kan bli ditt!

Se dette kule vegguret! Det kan bli ditt hvis du besøker Signes kreative blogg RE:SIGNERT. Der kan du være med i trekningen av dette snodige ur. Farge velger du selv! Signe lurer på hva som trigger din kreativitet og hva som gjør deg inspirert. Jeg er også med i konkurransen og krysser fingrene. Hurra! 

tirsdag 15. juni 2010

Magisk teppe

Genialt! Cissemosse har sydd et magisk teppe som gjemmer lego som flyter utover hele gulvet på et blunk...  Duker fra Kid og en vakker blondekant ble brukt i prosjektet. Sleng legoklossene på teppet, dra i snora og vips.... ryddig og pent. :)

Uventet besøk? Dra i snora og legoklossene er borte... igjen ligger bare en dekorativ pute. 10 poeng til Cissemosse!

fredag 11. juni 2010

Nytt loppisbord

Catje fra Catjes Blogg har tryllet frem et skikkelig fint kjøkkenbord av et gammelt, slitt loppisbord.
Her har det godt med mye maling og lakk, men resultatet ble nydelig! Kreativt å male toppen i en annen farge enn beina.

Her ser dere hvordan bordet så ut før...

Her har hun gått løs på en litt sliten stol også. Resultatet ser dere under... Maling og nytt stoff og stolene er som nye! Hvis man har tålmodighet. 

Tusen takk for din inspirasjon Catje!

lørdag 5. juni 2010

Hylle i ny drakt

Susanne fra Gjenbruksbloggen har sansen for å gi gamle ting nytt liv. Helt etter mitt hjerte! Se her har hun fornyet en gammel, kjedelig hylle med dekorativt blomsterpapir. Papiret er limt med decoupagelakk. Den ble jo veldig søt synes jeg. Har du også fornyet et gammelt møbel eller liknende. Send inn til Kreative Kvinner! Inspirer og bli inspirert! 

fredag 4. juni 2010

Creativecommons.org


denne nettsiden deler folk ut bilder til fritt bruk. Du kan dele dine bilder eller bruke andres bilder, så lenge det ikke er til kommersielt bruk. Jeg har her lånt et vakkert bilde av amerikanske "cupcakes"  med finfin dekorasjon. Her inne er masse inspirasjon å få.... Linken ligger også i feltet til venstre. Have fun!